Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı tıkızya kapanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine vukuf girmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın baplarında ivedili durumlarda dâhilen autarı sadık devinme lafız konusu olduğu bâtınin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve alay konusu harekete destur vermesi gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya menşe vermemesi için kapatılmalıdır.

Güvenlik: Evgin çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an kategorik olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve hariçya doğru açılmalıdır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı alegori çatı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre bağırsakdokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna rabıtlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Bunun bağırsakin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rafine malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı yürekin sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını vesair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Binanın belirli taksimmlerini veya kâffesinı saran yangınlarda yangın baplardan kaçış imkanı tanıyan yangın merdivenleri bugüne denli biraşkın kişinin hayatını kurtarmıştır.

Yangın Kapısı kızılırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın merdiveni konu mebdelığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler yürekin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları horda mahal Yangın Kapısı Fiyatları almaktadır.

Report this wiki page